LOGIN

Over de Minuten Academie

Je kan het allemaal. Leer waar en wanneer jij maar wil.

Blijf jezelf ontwikkelen met Minuten Academie

 

De Minuten Academie is het opleidingsplatform van First Center bv. First Center geeft al sinds 1993 grafische opleidingen. Ooit begonnen met pagemaker 1.0 op de Mac Classic. In al die jaren heeft First Center ervaring opgedaan om mensen te helpen bij steeds verdere vernieuwing en modernisering. Al deze ervaring is nu online gebundeld en voor iedereen toegankelijk gemaakt. We hebben de hulp gekregen van een aantal zeer ervaren specialisten met wie de Minuten Academie nu verder uitbouwen.

Ondertussen heeft de Minuten Academie het vertrouwen gekregen van veel professionals en hebben ze ondertussen meerdere nieuwe vaardigheden geleerd. Wij zijn er voor de mensen die altijd meer willen leren en nooit denken alles te weten.

 

 

Join Minuten Academie

De Minuten Academie is bedoeld voor iedereen die mee wil gaan met ontwikkelingen. Voor iedereen die wil leren en in zichzelf wil blijven investeren. De Minuten Academie is als een trainer waar je 24/7 vragen aan kan stellen.

TEAM

 

Gaeten Dirven: Instructeur bij Minuten Academie

 Gaetan Dirven

Robert Kuunders: Instructeur bij Minuten Academie

Robert Kuunders

  Jaap Wolters: Instructeur bij Minuten Academie

  Jaap Wolters

   Frans van der Geest: Instructeur bij Minuten Academie

    Frans van der Geest

    Over het team

    Het team bestaat uit professionals uit het werkveld. De verschillende cursuspakketten worden gemaakt door echte professionals. Onze trainers hebben hun kennis opgedaan in "de echte wereld". Daardoor spreken ze dus uit ervaring, en dat komt de kwaliteit uiteraard ten goede! Ook gunnen ze iedereen die zich wilt blijven ontwikkelen op het gebied vormgeving, beeldbewerking, web-ontwikkeling, tekenen en animeren betaalbare kennis toe!

     

     

    top
    © 2019 SOOFOS B.V.